墨香
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦

3 posters

墨香 :: 墨香 :: 公告

向下

gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦 Empty gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦

發表  中出哥 周四 10月 06, 2011 11:40 pm

我唔想好似玩你號咁...真係入唔到想叫你幫手姐 想叫你上論壇姐 咁都封ip?我有心玩你號 求開號姐...

中出哥

文章數 : 4
注冊日期 : 2011-10-06

回頂端 向下

gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦 Empty 回復: gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦

發表  tkmoke123 周五 10月 07, 2011 12:02 am

開人物對話好好玩咩??上個論壇洗死咩 人地無號 你上個gm號黎咩?? 點搵你?? 撞你號又唔係 唔撞你號又唔係 點玩丫大佬

tkmoke123

回頂端 向下

gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦 Empty 回復: gm我真係唔想入你號 你講再上封ip做咩姐 我開到號都唔入你號啦

發表  kurt0705 周五 10月 07, 2011 12:14 am

搞搞佢啦- -剩系撞你個123456 好撚屌...

kurt0705

文章數 : 1
注冊日期 : 2011-10-07

回頂端 向下

發表  tkmoke123 周五 10月 07, 2011 12:20 am

米係吊- - 超多人撞黎撞去

tkmoke123

回頂端 向下

發表  中出哥 周五 10月 07, 2011 12:30 am

咪臭係 你唔煩我都煩啦 一係你比個號我玩 PM我 咪唔洗撞....

中出哥

回頂端 向下

回頂端

墨香 :: 墨香 :: 公告

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章