墨香
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

開AC帳號只能夠用"數字"

4 posters

墨香 :: 墨香 :: 公告

向下

開AC帳號只能夠用"數字" Empty 開AC帳號只能夠用"數字"

發表  小七 周五 10月 07, 2011 5:28 pm

開AC帳號只能夠用"數字"

小七

文章數 : 5
注冊日期 : 2011-10-07

回頂端 向下

開AC帳號只能夠用"數字" Empty 回復: 開AC帳號只能夠用"數字"

發表  刀魂 周五 10月 07, 2011 5:31 pm

鬼唔知咩... 佢e+連上都上唔到- - 申請ac有用??

刀魂

文章數 : 4

回頂端 向下

開AC帳號只能夠用"數字" Empty 回復: 開AC帳號只能夠用"數字"

發表  小七 周五 10月 07, 2011 5:33 pm

刀魂 寫到:鬼唔知咩... 佢e+連上都上唔到- - 申請ac有用??

鬼唔知?? 好多人唔知囉 係到話打左帳號密碼入唔到

小七

回頂端 向下

發表  tkmoke123 周五 10月 07, 2011 5:42 pm

修理中 暫時未能註冊<--- 睇2000fun論壇第1頁啦
佢琴晚已經壞左係佢唔知姐

你開號打到英文??

tkmoke123

注冊日期 : 2011-10-06

回頂端 向下

發表  小七 周五 10月 07, 2011 8:45 pm

tkmoke123 寫到:修理中 暫時未能註冊<--- 睇2000fun論壇第1頁啦

你開號打到英文??

打到

小七

回頂端 向下

發表  紫牙乄夜 周五 10月 07, 2011 9:01 pm

我搞左號但係入唔到GAME

紫牙乄夜

文章數 : 1
注冊日期 : 2011-10-06

回頂端 向下

發表  刀魂 周五 10月 07, 2011 9:42 pm

小七 寫到:
tkmoke123 寫到:修理中 暫時未能註冊<--- 睇2000fun論壇第1頁啦

你開號打到英文??

打到

緊打到嫁..不過會彈返去姐 不過你咁神 用英文開AC呀笨 bounce

刀魂

回頂端 向下

發表  小七 周五 10月 07, 2011 9:59 pm

刀魂 寫到:
小七 寫到:

你開號打到英文??

打到

緊打到嫁..不過會彈返去姐 不過你咁神 用英文開AC呀笨 bounce

我係打到申請到 而且冇彈返去 傻系

小七

回頂端 向下

發表  刀魂 周五 10月 07, 2011 11:22 pm

小七 寫到:
刀魂 寫到:
小七 寫到:

你開號打到英文??

打到

咁你咪用英文開囉..你又叫人用數字 又話唔比用英文 都唔知你想點

刀魂

回頂端 向下

發表  小七 周五 10月 07, 2011 11:45 pm

刀魂 寫到:
小七 寫到:
刀魂 寫到:
小七 寫到:

你開號打到英文??

打到

咁你咪用英文開囉..你又叫人用數字 又話唔比用英文 都唔知你想點

我話比唔知既人知 你知入黎托呀? 我都唔知你想點^^

小七

回頂端 向下

回頂端

墨香 :: 墨香 :: 公告

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章